Påmelding til representantskapsmøtet 2023

Styret ved Norsk senter for folkemusikk og folkedans har gleden av å invitere til representantskapsmøtet 2023, fredag 15. september på Hotel Augustin i Trondheim. Tidsrammen er satt fra kl. 16.00 til 19.00.

Etter møtet blir det mulighet for deltakelse på Kulturnatt Trondheim, der Sff stiller med egne opplevelser. Kulturnatt er en årlig helaften der man kan oppleve konserter, forestillinger, kurs, utstillinger, og andre smakebiter fra Trondheims kulturliv helt gratis. 

 

50-årsjubileum med seminar og festmiddag

Lørdag 16. september markerer vi vårt 50-årsjubileum og inviterer til både seminar og festmiddag. Under seminaret “50 år med vern og formidling av folkemusikk og folkedans” skal vi diskutere hva vi har gjort, hva vi gjør nå, og hvorfor. Seminaret finner sted på Hotell Augustin i Trondheim kl. 09:30 til 15:30. Les mer om seminaret på Facebook. Seminaret er gratis og åpent for alle som vil delta.

Lørdag kl. 18:00 arrangerer vi festmiddag på Louiselyst Gård for å feire vårt 50-årsjubileum. Også her er det gratis å delta, men begrenset plass. Meld din interesse via påmeldingsskjemaet.

 

Påmelding

Vi ber om at alle som skal delta på representantskapsmøtet, seminar og festmiddag fyller inn elektronisk påmeldingsskjema innen 29. august. Påmeldingsskjemaet finner du her: https://forms.office.com/e/MX090BgnEi

Vi håper at representantskapet har anledning til å tilbringe helgen i Trondheim og feire sammen med oss!

Forrige
Forrige

Små og raske midler 5. tildeling, 14. juni 2023

Neste
Neste

Små og raske midler 4. tildeling, 16. mai 2023