Gode tall for utlån- og arkivforespørsler i 2015

 

Publisert 04 februar 2016

En gladmelding fra oss på Norsk senter for folkemusikk og folkedans! I 2015 doblet vi antallet utlånt på folkedans/folkemusikkporten! Tallet er hele 307 filmklipputlån og dette er vi svært godt fornøyd med! I tillegg viser listen over 100 danse- og musikkfaglige forespørsler av ulik art! Vi er glade i alle slags utfordringer :)

I helga fikk studentene på EVU-emnet "Tradisjonsdansen og scena" en omvisning på hele arkivet, i biblioteket og i samlingene våre. Ved hjelp av en slik omvisning fikk studentene mer inntrykk av hvordan senteret jobber med kilder, arkivfilmer, informasjon og hva vi har samlet inn av dokumentasjon. Vi håper dette inspirerte studentene til å bruke arkivet mer aktivt også utenom studiene.

Vi håper på å kunne melde om minst like gode tall i 2016, så bare fortsett å send oss forespørsler! Vi er også glade i besøk her på senteret, og stiller gjerne opp og veileder i å se på danseklipp/høre på musikkopptakene og guider gjerne i hvordan dykke ned i permene våre for mer informasjon.

Velkommen til 4.etasje i Idrettssenteret på Dragvoll, Trondheim :)