Hjelp Kulturrådet med å gjøre din tradisjon synlig for UNESCO

Publisert 05 juli 2017

Stiftinga for folkemusikk og folkedans vil ha flere tradisjoner inn på Norges liste over levende immateriell kulturarv. Fredag 7. juli, under Landskappleiken på Røros, hjalp vi tradisjonsmiljø som vil beskrive sin tradisjon til den nasjonale lista.
Kulturrådets brosjyre
Veiledning for å beskrive din tradisjon

Takk til dansere fra Nord-Norge og Numedal som danset sine varianter av Stiger til arkivopptak av instrumentet positiv. Begge dansene er eksempler på tradisjoner som kan føres på den nasjonale lista. Foto: Runhild Heggem

Takk til dansere fra Nord-Norge og Numedal som danset sine varianter av Stiger til arkivopptak av instrumentet positiv. Begge dansene er eksempler på tradisjoner som kan føres på den nasjonale lista. Foto: Runhild Heggem

Les om hvorfor du bør beskrive din tradisjon på den nasjonale lista: https://www.immateriellkulturarv.no/ny-giv-for-a-halda-danse-og-musikktradisjonar-i-bruk/