Nye muligheter for studiepoeng i scenisk tradisjonsdans

Publisert 15 juli 2016

Første_samling_Folkedanskroppen_og_scena___2.jpg

Gladnyhet midt i sommerferien! Norsk senter for folkemusikk og folkedans tilbyr sammen med NTNU Dansevitenskap etter-og videreutdanningskurs i scenisk tradisjonsdans også høsten og vinteren 2016-2017! 

Vi kan også denne omgangen skilte med inspirerende og flinke forelesere, og spennende undervisnings- og eksamensformer! Hvem vil vel ikke danse seg til 15 studiepoeng? Til høsten kjører vi Folkedanskroppen og scena (7,5 stp) og i vinter og vår Tradisjonsdansen og scena (7,5 stp). Kursene er i hovedsak praktiske.

 

Man søker gjennom denne siden: http://www.ntnu.no/videre/gen/-/courses/nv15654. Søknadsfrist 15.august. Ved spørsmål, kontakt Tone på tone@fmfd.no eller sms til 93884950.

Flyers_DANS6032__2_.jpg