Representanter i Kulturskolerådets fagplanutvalg

Representanter i Kulturskolerådets fagplanutvalg

Publisert 18 mars 2015

Under Årskonferansen til Rådet for folkemusikk og folkedans i oktober ble det arrangert et seminar om folkemusikk og folkedans i kulturskolen. Det ble her spesielt understreket at folkemusikken og folkedansen burde være representert i de nye fagplanutvalgene som skulle oppnevnes av Norsk kulturskoleråd. Nå har Kulturskolerådet oppnevnt sine fagplanutvalg, og både i utvalget for musikk og dans har vårt felt fått en representant. I fagplanutvalget for musikk sitter Jo Asgeir Lie, mens Sigurd Johan Heide er medlem av utvalget for dans. Vi ser dette som svært viktig for å sikre folkemusikken og folkedansen en naturlig og styrket posisjon innenfor kulturskolens virksomhet.

Les mer om fagplangruppene på Kulturskolerådets sider http://www.kulturskoleradet.no/nyheter/fagplanskaperne-er-i-gang/

DSC01580.JPG