Ta praktisk kurs i metodikk for å undervise elever i folkedans

Publisert 27 februar 2015

15969642004_b76b768d3f_n.jpg

Vil du lære metodikk for å undervise elever i folkedans, eller få formalisert kunnskapen du har i dette? Kjenner du lærere som ønsker å videreutdanne seg for å kunne undervise kompetansemålene i dans i kroppsøving og musikk? Målgruppen er lærere i grunnskole, videregående skole, kulturskole og danseinstuktører. Kurset har fokus på praktisk undervisning i metodikk.

Undervisning:

9.-12. april i Tromsø

25.-28. juni i Harstad

 

Gjennom emnet lærer du deg basiskunnskap for undervisning i folkedans for barn og unge i teori og praksis med utgangspunkt i kompetansemål for grunnskolen. Du får kunnskap om norsk dansetradisjon, eit repertoar av dansar og bakgrunn til å kunne lese og forstå dansenedteikningar på eiga hand.

 

Søknadsfrist 5. mars

Mer informasjon om kurset og påmelding

 

Kurset er et samarbeid mellom NTNU, Norsk senter for folkemusikk og folkedans og Hålogaland Amatørteaterselskap og mottar støtte fra Studieforbundet Kultur og Tradisjon.

Foto: Thor Hauknes