Flott eksamensforestilling på Riksscenen!

Publisert 28 april 2016

Lørdag 09.april presenterte studentene på EVU-emnet Tradisjonsdansen og scena sin eksamensforestilling på Riksscenen i Oslo til et begeistret publikum!

Forestillingen var aperitiffen til en lang dansekveld og ble tatt svært godt imot. Studentene viste først fram en koreografi basert på polsdans som stigarvals fra Stokkøya, utarbeidet sammen med koreograf Anna Øberg og med musiker Øvyind Sandum på trekkspill. Andre del av forestillingen var en improvisasjon over motiver fra et arkivopptak med lausdans fra Ål, utarbeidet sammen med koreograf Hallgrim Hansegårdog til musikk av Erlend Viken.  Studentene trakk arbeidet med danseanalyse inn i forestillingen på en spennende måte, gjennom å diskutere med publikum om hva de så. Både sensorer og studentene var veldig fornøyde i etterkant og vi er glade for å høre at studentene higer etter mer spennende arbeid med danseanalyse og tradisjonsdans på scena.

 

En flott gjeng!

20160409_184349.jpg