Invitasjon til Representantskapsmøte 2017

Publisert 09 mars 2017

Rådet for folkemusikk og folkedans inviterer til representantskapsmøte i Trondheim

Rådet for folkemusikk og folkedans er samordnande organ for alle som arbeider med folkemusikk og folkedans i Noreg. Onsdag 15. og torsdag 16. mars inviterer Rådet til representantskapsmøte i Trondheim. Fullstendig program finn de på heimesidene, sjå lenke til program her. Sjå fram til mellom anna gode diskusjonar, utdeling av prisar og møte med Trine Skei Grande.

 

Møte med Trine

Folkemusikk og folkedans er i vinden som aldri før. På same tid lar vi dei historiske musikkarkiva smuldre på den historiske skraphaugen. Kvifor lar vi dette skje og korleis sikrar vi tradisjonsarkiva for framtida? Rådet for folkemusikk og folkedans helsar stortingsrepresentant og leiar i Venstre, Trine Skei Grande, velkomen til samtale om musikk, arkiv og kulturarv.

Skjermbilde.JPG

Tidspunkt: onsdag 15. mars kl 12.45–14.15
Samtaleleiar: Knut Aastad Bråten
Stad: Loholt alle 81, NTNU Dragvoll, Idrettsbygget 4. etasje i undervisningsrommet «Dansesalen»