Vi fyller 50 år!

I 2023 feirer vi 50 år som arkiv og kompetansesenter. Vi arrangerer en rekke aktiviteter i løpet av året for å markere jubileet, og den store feiringen finner sted i Trondheim 16. september. Hold av datoen!

I 2023 er det 50 år siden Rådet for folkemusikk og folkedans opprettet et sekretariat. Da hadde Egil Bakka allerede hadde jobbet noen år med å dokumentere folkedans i Norge og begynt å bygge sitt arkiv. Mye har skjedd på 50 år, og vi skal fortsette å forvalte en levende kulturarv også i årene framover.

16. september 2023 blir det en ordentlig jubileumsfeiring i Trondheim. Vi skal feire det gode arbeidet som har blitt gjort gjennom årene, presentere det arbeidet som gjøres ved senteret i dag, og diskutere hvordan vi skal fortsette å forvalte og videreformidle norsk folkemusikk og folkedans i årene som kommer.

Jubileumsfeiringen vil by på både faglig innhold og en festkveld med middag, dans og spel. Fullstendig program kommer, og vi håper at du vil holde av datoen og bli med på feiringen!

Representantskapsmøtet blir avholdt fredag 15. september i Trondheim.

Forrige
Forrige

Små og raske midler 2. tildeling, 8. mars 2023

Neste
Neste

Årsmelding 2022