Ildsjelsamling 10.-12. mars 2023

Som en del av vårt nye folkedansprogram Dansespor inviterer vi ildsjeler fra hele landet til vår andre samling på Dragvoll 10.-12. mars. Målet med samlingen er å utstyre deltakerne med en verktøykasse full av kunnskap, inspirasjon og formidlingsmetoder, som kan tilpasses behov og målgruppe for å skape mer danseaktivitet lokalt.

Lurer du på hvordan du kan skape mer folkedansaktivitet i ditt lokalmiljø? Har du en god idé til aktivitet, men er usikker på hvordan du skal nå ut? Velkommen til en inspirasjonshelg der vi deler våre beste formidlingsmetoder og verktøy for å få i gang danseaktivitet i ditt område!

I løpet av helgen er den røde tråden å begynne og planlegge et prosjekt som dere ønsker å gjennomføre i deres lokalområde. Inne imellom planleggingen vil vi tilby ulike inspirasjonsaktiviteter, som å dykke ned i arkivet for å finne og analysere opptak av dans, jobbe med metoder for å formidle dansen videre, og vi skal innom søknadsskriving og kommunikasjon. Og selvsagt blir det dans!

Ildsjelsamlingen passer for deg som driver med formidling av dans (både organisert, frivillig eller for eksempel i skole eller barnehage), og deg som driver med folkedans på andre måter og ønsker å skape mer danseaktivitet i ditt lokalmiljø.

Samlingen gir en kjempefin mulighet til å bygge nettverk og utveksle ideer med andre ildsjeler. Vi legger opp til sosiale aktiviteter slik at alle deltakerne skal bli bedre kjent med hverandre og ha det hyggelig på samling.

Med oss på samlingen har vi denne dyktige og inspirerende gjengen med formidlere og instruktører:

  • Anna Gjendem

  • Unni Boksasp

  • Bjørnar Blaavarp Heimdal

  • Siri Mæland

  • Ivar Mogstad/Ranveig Aas

  • Birgit Haukås

  • Tone Erlien Myrvold

  • Johanna Holmes

Deltakelse på seminaret er gratis. Norsk senter for folkemusikk og folkedans dekker hotellovernatting (2 netter), lunsj to dager og kveldsmat første dagen. Mer informasjon om hotellavtalen kommer i bekreftelses-eposten.

Påmelding er bindende med max. 20 deltakere. Påmeldingsfrist for nye deltagere er 7. februar via denne lenken: https://forms.office.com/e/JaeB3FihVz

Påmeldingen er nå lukket.

Du kan lese om den forrige ildsjelsamlingen her.

Forrige
Forrige

Minneord: Dag Vårdal

Neste
Neste

Små og raske midler 9. tildeling, 14. desember 2022