Påmelding til ildsjelsamling 24.-26. november

Som en del av vårt nye folkedansprogram Dansespor, inviterer vi ildsjeler fra hele landet til samling - med mål om å utstyre deltakerne med en verktøykasse full av kunnskap, inspirasjon og formidlingsmetoder, som kan tilpasses behov og målgruppe for å skape mer danseaktivitet lokalt. Påmeldingen for deltakere har nå åpnet, og frist for å melde seg på er 24. september.

Meld deg på via dette skjemaet: https://forms.office.com/e/q9ygPEaCuX

Lurer du på hvordan du kan skape mer folkedansaktivitet i ditt lokalmiljø? Har du en god idé til aktivitet, men er usikker på hvordan du skal nå ut? Velkommen til en inspirasjonshelg der vi deler våre beste formidlingsmetoder og verktøy for å få i gang danseaktivitet i ditt område!

Den røde tråden gjennom helgen er å begynne å planlegge et prosjekt som du ønsker å gjennomføre i ditt lokalområde. Vi tilby ulike inspirasjonsaktiviteter, som å dykke ned i arkivet for å finne og analysere opptak av dans, jobbe med metoder for å formidle dansen videre, og selvsagt blir det dans!

Temaene for denne ildsjelsamlingen er:

  • Formidlingsprosjekt: Kartlegging og målsetting

  • Dykk i dansearkivet: Introduksjon til analyse av opptak

  • Dansemetodikk

  • Fellesaktivitet: Dansevertskap

Ildsjelsamlingen passer for deg som driver med formidling av dans (både organisert, frivillig eller for eksempel i skole eller barnehage), og deg som driver med folkedans på andre måter og ønsker å skape mer danseaktivitet i ditt lokalmiljø. Samlingen gir en kjempefin mulighet til å bygge nettverk og utveksle ideer med andre ildsjeler. Vi legger opp til sosiale aktiviteter slik at alle deltakerne skal bli bedre kjent med hverandre og ha det hyggelig på samling. Instruktører for samlingen blir offentliggjort i høst.

Deltakelse på seminaret er gratis. Norsk senter for folkemusikk og folkedans dekker hotellovernatting (2 netter), lunsj to dager og kveldsmat første dagen. Mer informasjon om hotellavtalen sendes direkte til de påmeldte som har fått bekreftet plass Påmelding er bindende, og vi har plass til max. 20 deltakere.

Din påmelding bekreftes på e-post etter at påmeldingsfristen har gått ut. Mer informasjon og detaljert program samt info om hotellavtale sendes til deltakerne i forkant av samlingen.

Nysgjerrig på Dansespor og ildsjelsamling? Les mer om første ildsjelsamling her.

Forrige
Forrige

Små og raske midler 6. tildeling, 30. august 2023

Neste
Neste

1,2 millioner til ny utstilling!